onsdag 12 augusti 2009

Huset fullt

Ja idag har det verkligen varit huset fullt.. när jag, mitt på dagen, höll på med städningen så ringde det på dörren. Där stod Anna-Karin, Sandra och Hanna :) Mycket trevligt avbrott i mitt stök, så vi fikade lite och pratade strunt en stund innan de åkte vidare. Hann knappt stänga dörren förrän Jessica och Henrik dök över. Efter att de hade åkt hann vi i princip äta middag sedan dök mamma och Lasse upp. Nu är det dock tyst och lugnt här hemma och trots att besök har jag hunnit med det mesta i städningen + tvättningen. Det sista hänger på tork och dammsuga ska jag göra imorgon.

Det var någon som undrade hur det gick med huset.. Ja det gick så att vi bestämde oss för att huset inte var det rätta för oss. Vi tyckte om det enormt mycket och det finns många möjligheter med hela gården, men denna gång var det inte våran tur. Vi vet att när vi hittat vårat drömhus kommer allt att gå i lås. Vi har ingen bråtska att flytta till hus även om det skulle vara helt underbart, vi trivs mycket bra i våran nuvarande lägenhet. Så det får bli hus när tillfälle ges helt enkelt :)

Imorgon ska Kevin vara med moster Jessica och morbror Henrik på dan. De ska till äventyrsparken inne i stan och där tror jag att de kommer få det riktigt roligt. Även Emelie och Caroline ska med så de lär ha fullt upp min kära syster & svåger, mohahaha :-P
Jag tycker det är väldigt roligt att de vill hitta på saker med syskonbarnen på det där viset, ta dem en hel dag. Kevin blir jätteglad när moster och morbror kommer.

Är fortfarande väldigt irriterad över det där med Bertmarks förlag. Det är så otroligt dåligt att göra på det där viset. Man som människa litar på en försäljare när man ställer frågor och de svarar. Man räknar med att de är uppriktiga och aldrig ljuger för en. Men så fel man kan ha! Bertmarks förlag kommer inte bli långvariga när folk får upp ögonen på deras opålitliga försäljare och man tycker det borde vara i förlagets intresse att se till att tillmötasgå kunden när den känner sig lurad och förd bakom ljuset. Vem vill ha så många onöjda kunder?
Nej fy fasiken säger jag. Bertmarks kan ta sig i röven rent ut sagt om de inte löser problemen och ser till att kunden får en chans att rätta till sitt "misstag" i att lita på deras försäljare.
Jag lägger min tillit på min kära sambo för han kan få den snålaste gubben att betala honom bara för att få honom att hålla tyst ;-) En sådan egenskap är toppen i dessa sammanhang.

Nu ska jag strax hämta upp den sista tvätten sedan tänker jag krypa ner på soffan och vila.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer