onsdag 12 augusti 2009

Irriterad, ny mobil och en massa flyt!

Dagen började inte som bäst.. blev väckt två gånger inatt av min lilla skutt som hade tappat ut nappen på golvet så han inte nådde den. Snart dags att byta säng för honom tror jag... han börjar bli så stor :-)
Sedan när jag skulle ner i tvättstugan hade någon snott min tvättid och är det något som irriterar mig så är det just det! Så jag skrev en arg lapp om att det var bokat. När jag gick ner nästa gång slängde jag upp dennes tvätt på torktumlaren, tänkte fasiken inte stoppa in den i torktumlaren.

Hur som helst.. har hittat på mer kurslitteratur nu på blocket, thank god! Nu behöver jag nog bara köpa 3 böcker på adlibris istället för 7 st. Sparar minst 700 kronor på det.

Sedan har jag beställt en ny telefon. Om jag skulle förlänga mitt abonnemang fick jag både en ny mobil och en lägre månadskostnad eftersom jag då kunde byta abonnemangsform. Så i nästa vecka (förhoppningsvis) får jag hem min alldeles nya, fina N97 :) Nästan alla nya telefoner är med pekskärm numera och jag är inte så jätteglad över detta men det som var bra med den här telefonen är att den har ett tangentbord (som inte är på skärmen) så därför valde jag denna. Var lite sugen på en Iphone, men då är det där problemet med tangentbordet...
Hur som haver.. den är fin :-)

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, sedan stääääda.

ps. har lagt in kurslitteratur på blocket, här: http://www.blocket.se/vi/23016421.htm
ska även sälja två garderobsdörrar, sprittnya: http://www.blocket.se/vi/23017972.htm

Jag är så lycklig så jag tror jag spricker!
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer