tisdag 4 augusti 2009

Energiförlust

Jag har varit så otroligt trött de senaste dagarna trots att jag fått sova ordentligt. Känns som om man håller på att bli sjuk eller nåt :(

Är iaf i Gimo (läs Östhammar) nu och har hunnit varit iväg till Thun's med mamma idag. Annars har vi bara tagit det lugnt, ätit middag ute i trädgården och haft det mysigt.
Dock saknar jag min sambo väldigt väldigt mycket...

Imorgon kommer pappa och hämtar mig på förmiddagen sedan ska jag spendera hela dagen i Gimo. Först hemma hos farmor där vi ska äta lunch, sedan på eftermiddagen ska jag till lekparken med Emelie och ungarna :-) Ska bli väldigt roligt, det var lääängesen vi träffades. Ska bli kul att se om Kevin och Fanny känner igen varandra också. Sen imorgon kväll när jag är tillbaka hos mamma ska jag träffa Jonas.

På torsdag blir det Uppsala. Ska fika med Maria bl.a. sen får vi se vad jag hinner med. Har lite ärenden att uträtta också. Finns som sagt många jag vill hinna träffa men det är svårt att få det gå ihop. Men skam den som ger sig ;-)

Nu är mamma ute på promenad med Kevin så jag ska passa på att lägga mig på soffan och vila en stund. Har en rejäl energiförlust för tillfället :(

Saknar dig älskling... önskar verkligen att du var här!
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer