tisdag 18 augusti 2009

Efterlängtad uppdatering? ;-)

Anders och jag i hammocken



Okej, nu ska jag försöka mig på att skriva mer än två tre ord.. Brukar iofs inte vara så svårt för min del.
Börjar väl med att berätta att Sthlms resan var underbar. Resan ner var lite jobbig men när vi väl var framme på hotellet kunde man börja slappna av. Då vi var väldigt trötta så var vi bara i Vasastan på lördagen, strosade runt lite och åt pizza på en italiens restaurang, mycket gott!
Söndagen kom vi iväg tidigt, tog tunnelbanan ner till Hötorget, gick sedan därifrån till Gamla stan, sedan vidare till Nybroviken där vi tog båten över till Djurgården för att gå på Vasamuséet som Anders så gärna ville. Jag har varit där 2-3 gånger tidigare men det är lika fascinerande varje gång. När vi var klara där åkte vi ner på stan och shoppade :-)
Väl hemma på hotellet igen var vi helt slut kan jag lova. Anders gick upp och basta i Relax-avdelningen och jag vilade framför tvn en stund.
När det blev kväll gick vi ner på Puben och slappade, där fick vi ett helt rum för oss själva, alldeles avsides och det var så mysigt med en sprakande (fejk) brasa precis intill oss och dov belysning.

Tyvärr har jag inga bra bilder att bjuda på eftersom vi (läs Anders) glömde kameran hemma!! Det kom han på efter att vi passerat Gävle, doh! Men lite bilder har jag som är tagna med mobilkameran...


Kevin ville köra motorcykel vid Gävlebro


Anders nere i Tunnelbanan


Sängen på hotellrummet. Ser lite slarvigt ut men det är för att det är efter första natten.


Jag köpte mig ett par Converse bland annat ;-)


Det var det jag hade att dela med mig av. Nu ska jag ner i tvättstugan.


ciao!
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer