torsdag 27 augusti 2009

Det krävs SÅ lite :)

denna där jag ska leva med resten av mitt liv


Det krävs så lite för att smilgroparna ska nå ögonen och värmen sprida sig i kroppen. Bara en liten kommentar (som den i förra inlägget) räcker mer än väl. Tack så mycket!! Det var precis vad jag behövde just nu kan jag lova. Har suttit och försökt avsluta det sista på inlämningsuppgiften i Historia och det bara krånglar och krånglar.. Men nu är jag ÄNTLIGEN klar!!!

Det märks att det var ett tag sedan man satt i skolbänke för jag var så trött i huvudet idag när jag kom hem. Pratade i telefon med Emma och hon måste ha småskrattat för sig själv åt mig för jag kunde inte uttala många ord rätt och gjorde jag det så blev det istället helt fel ord. Aja, så kan det vara. Förhoppningsvis kommer man snart in i det här med att sitta på lektioner och bara lyssna. Man lär iaf känna en massa nytt folk och det är alltid roligt.

Hur som haver, efter middag här hemma och när jag pratat med Emma i telefonen så badade jag skrutten innan det var dags för honom att hoppa i säng. Jag har verkligen haft sånt stort "behov" av Kevin den senaste tiden, mer än vanligt (väldigt väldigt mycket alltså) och jag vill helst bara busa, mysa och krama honom konstant, vilket gör att han blir ganska trött på sin mamma. Men man får ju passa på att pussas och kramas nu för snart är det "äckligt" och "pinsamt" istället.. usch, den tiden ser jag inte fram emot.

Jag funderar på vad jag ska bli när jag blir stor. Jag vet fortfarande inte det och det är frustrerande. Jag vill ha vägen klar framför mig så jag vet vilka stigar jag ska följa för att nå målet men jag har inte ens fått en hint om vad mitt drömjobb kan tänkas vara. Eller ja, drömjobb har jag så klart men det är nog lite att ta vatten över huvet de ;)

Några tips? Vad skulle jag passa att arbeta med? Vad som helst...

Nu är det dags att ta tag i disken, jag vill inte vakna upp imorgon och mötas av den så det är lika bra att man hugger in. Ska be min kära sambo smörja in lite liniment i nacken på mig för nu är det nog inte långt borta med nackspärr, jiiks!

Ha det så gott ikväll kära läsare så hoppas jag vi hörs imorrn igen.


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer