onsdag 26 augusti 2009

H&M once again!

Fick hem ett paket till från H&M idag, så roligt. Man känner sig som ett barn på julafton :-) Det mesta var till Kevin. Själv fick jag en tröja och en mössa som jag är väldigt nöjd med, nu är det nästan så man längtar efter kyligare tider så man får börja använda allt detta. Här kommer en bild på Kevin i hans nya; mössa, skjorta, tröja och byxor. Så fin han är min lilla älskling.


I övrigt idag så fick jag för mig att göra en smulpaj med blåbär efter middagen så vi bjöd hit svärmor på fika. Nu behöver jag sätta mig en stund till med pluggandet sedan ska jag krypa upp på soffan med sambon och bara vara.. har inte haft någon toppen dag idag så jag behöver verkligen det.

Innan Kevin kröp ner under täcket mös han i soffan med "nalla" under filten och tittade på tecknat. Det såg så mysigt ut :)


Imorgon är det dags att åka till skolan igen men inte förrän mitt på dagen så jag har en lugn förmiddag framför mig, vilket är skönt. Tycker inte om stressen på morgonen när man börjar 8.20. Ska försöka att börja med att komma i säng innan 10 på kvällarna så kanske man kan orka upp på en morgonpromenad innan dagen startar på riktigt. Behöver det känner jag.

Hoppas alla haft en bra dag.
Ses imörrn!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer