fredag 14 augusti 2009

✫ You're my star!

Har haft en underbar eftermiddag med min älskade son. Han har varit på strålande humör och det är så härligt när det är så (han är annars i en väldigt trotsig period av sitt liv). Innan Anders kom hem så åt vi middag, sedan fick han äta efterrätt vid vardagsrumsbordet som vi är väldigt emot annars, men jag kände mig så medgörlig idag hihi. Efter det gick vi in på hans rum och lekte som bara tusan, dansade också så klart eftersom det första han säger åt en på morgonen är "mamma usik" och pekar på sin radio :)

När Anders hade kommit hem gjorde vi oss i ordning och åkte iväg på Selångers marknad. En ganska stor knallemarknad och jag träffade faktiskt på folk som jag kände!! wihooo. Det är ovanligt med tanke på att man inte bott här så länge :-P Alltså, vi träffade på Ylva, P-A med alla tre barnen. Jag smälte direkt när jag såg lilla Alvin, vilken gobit. Jag vill också ha en sån igen! Frågade mig kära sambo på vägen hem om inte han också blev sugen när han såg bebisen, men nej det blev han inte. humpf! Aja.. den som väntar på någonting gott osv...
Vi köpte inget speciellt på marknaden, bara lite brända mandlar, någon krydda och torkat renkött.

Innan vi åkte på Selångers var vi ner på Ica och hämtade ut min nya mobiltelefon som jag suttit och pillat med sedan vi kom hem. Mycket nöjd måste jag säga. Pekskärmen funkar klockrent och det är helt underbart att ha ett tangentbord på mobilen :-D Nu installerar jag lite grejer bara för att föra över lite musik. Gla' skit!

Snart dags att krypa ner under täcket, fortfarande mycket att göra innan vi åker imorgon. Men vad jag längtar tills vi imorgon sitter och myser på en uteservering bara jag och Anders, underbart!

ciao!
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer