tisdag 26 januari 2010

Crash boom bang!

Ibland blir det ju inte riktigt som man hade tänkt sig. Det är en vetskap som man alltid lever med. Saker går inte alltid efter planerna. Alldeles nyss så kraschade en av mina planer. Utbildningen jag hade tänkt att läsa till hösten kommer inte starta inom den utbildningsannordnaren som jag hade hoppats. Den kommer gå som KY-utbildning men det är inte vad jag vill ha. Jag vill få en kvaliciferad YH-examen vilket jag endast kan få om jag läser en YH-utbildning, vilket jag hade hoppats att den utbildningen skulle få bli. Men nope! Så vad finns det för alternativ nu då? Jag vet ärligt talat inte.. Jag hade alldeles för höga förhoppningar på att den utbildningen skulle få starta så nu sitter jag här, besviken, väldigt besviken.

Mina alternativ:
- Söka till mittuniversitetet (om jag hittar en utbildning som jag vill gå, sist jag tittade hittade jag inget intressant)
- Gå någon av YH-utbildningarna som ska starta i Sundsvall. Där finns iaf ett alternativ jag kan tänka mig. + att de innehåller LIA vilket är värt guld!
- Hitta en annan distansutbildning som intresserar mig.

Jag vet iaf att det blir högskole-/universitets-studier till hösten för efter den här terminen är jag äntligen klar med gymnasiet. Bättre sent än aldrig, right? ;) Jag kanske skulle köpa mig en studentmössa? haha
Hur som helst så måste jag ha minst två alternativ till hösten ifall någon av dem skulle falla i genom. På jobbfronten är det stendött så jag vet med största sannorlikhet att jag kommer att plugga heltid till hösten också. Men samtidigt ser jag fram emot det för jag tycker det är riktigt roligt att plugga (samtidigt som det är jobbigt).

Aja, det visar sig hur det blir med allt. Det löser sig alltid...

Nu sitter jag och väntar på att Anders ska komma hem från sin bror så vi kan krypa ner i sängen och spela lite Skip-bo igen :)

Imorgon vill jag må bra!

Go'kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer