onsdag 20 januari 2010

Nej jag orkar inte...

... skriva något långt inlägg nu. Det är jag alldeles för trött för.

Kan väl säga följande iaf:

Jag är en mycket lycklig människa ikväll (och många andra kvällar också för den delen).
Kevin har varit helt underbar hela eftermiddagen från att vi hämtade honom på förskolan tills han somnade för kvällen. När Kevin hade somnat kröp jag ner i ett varmt bad tillsammans med min fina sambo. Underbart!

Nu är det snart dags att krypa ner under täcket. Imorgon är det heldag i skolan.. 8.20 till 16.40. Tur att man ska träffa Anso och käka lite lunch :) Förhoppningsvis är Sabrina också i skolan så man får träffa henne också.

Förresten. Jag vägde mig imorse.. jag vet att vikten pendlar mycket och att man ska väga sig typ en gång i veckan, men jag kunde helt enkelt inte låta bli :-P Sedan jag började lägga om mina vanor i måndags så har jag tappat 0,6 kg. Jag hoppas att jag totalt ska tappa runt 1 kg tills nästa måndag iaf. Den som lever får se om man lyckas. Men än så länge känns det bra. Visst är man sjukt godissugen i mellan åt men som plåster på såren köpte jag hem en påse sockerfritt godis som jag kan ha till helgen om behovet blir alldeles för stort. Annars tänkte jag lyxa till det med lite vindruvor, cognacmedwurst och kanske ett glas sockerfri saft på fredag kväll ;) Det ni! hehe

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer