lördag 2 januari 2010

Förändringar


Kevins rum har som sagt fått sig lite förändring de senaste dagarna så nu tänkte jag att det var dags att visa det här på bloggen också.

Det som är kvar att göra är (inom en snar framtid);
- en hyllbyggnation vid långsidan av sängen
- den blå ramen till tavlan ska målas om
- ett "fiskenät" ska sättas upp ovanför sängen som förvaring för alla hans gosedjur

Om ett par år kommer följande ta plats på rummet;
- en lcd-tv nedanför stjärnorna med inbyggd dvd
- ett litet skrivbord + väggskåp för förvaring av papper m.m


Klar med ett barnrum blir man aldrig eftersom man hela tiden måste göra om efter barnets behov. Det vi har tagit bort från hans rum nu är spjälsängen och hans kök. Köket lekte han inget med utan använde den istället som klätterställning (tråkigt för oss som tyckte det var så fint) men då han inte hade något ut av det så sålde vi det. Spjälsängen hade han växt ur egentligen men jag har dragit på det ganska länge... men nu har jag märkt att han verkar sova bättre när han får sova i en riktig säng så då fick det bli så. Vi hoppade över stadiet med växasäng eftersom det skulle bli en onödig kostnad ansåg vi när vi redan hade en 90-säng som bara stod. Dessutom är det så mysigt att kunna få plats att krypa ner bredvid honom på kvällen en stund och kanske läsa en saga eller bara ligga och prata :)

Imorgon kommer skrutten hem och det ska bli riktigt roligt att få se hans min när han går in i sitt rum :) Men mest av allt ska det bli otroligt mysigt att få ha honom hemma hos oss igen så jag får pussa och kramar på honom. Han ska få vara hjälpreda åt mamma här hemma enda fram till på torsdag för då ska han tillbaka till förskolan. Mysigt ska vi ha det.

Så imorgon bär det först av till Tönnebro för att hämta Kevin sedan åker vi vidare till Arbrå för att gratta min syster som fyller 28 år (på måndag).

Nu ska jag plocka upp lite innan det är dags för sängen.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer