måndag 25 januari 2010

Datum för operation!

Kevin några dagar gammal, sover på min mage.
Maj 2007

Äntligen har vi fått ett datum till Kevins operation. De ringde från sjukhuset idag. Den 11 februari ska han äntligen få rör i öronen och så ska de plocka ur polypen ur hans näsa. Vi har väntat länge på det här så det ska bli bra att äntligen få det gjort.
Det är en rutinoperation som de utför flera gånger per dag, hundratals om år, så riskerna för att något ska gå galet är extremt liten. Men! Jag är mamma; detta innebär att jag oroar mig, tänker, funderar, oroar mig lite till.. Det här är mitt barn, min skatt, min lilla älskling som de ska söva ner och operera! För mig finns det inget rutinmässigt överhuvudtaget med denna operation. Jag tycker rent ut sagt att det är skitläskigt och jag är livrädd för att något ska gå fel.
Anders kommer finnas där tillsammans med mig hela tiden och det är en stor trygghet. Jag hoppas, för Kevins skull, att även Christer kommer hit. Kevin blir så glad när han träffar Christer och det värmer mitt hjärta. Det är precis så jag ville att det skulle vara efter att vi separerade.

Nu ska jag återgå till mina matematikböcker en stund till. Men först ska jag ta en alvedon. Inte nog med att man är snorig, trött och öm i hela kroppen, nu ska man få huvudvärk också! Men jag är inte bitter ;) hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer