söndag 24 januari 2010

Ingen sovmorgon..

vi saknar dig mormor


Kevin kom och kröp upp mellan oss vid halv sex imorse. Oftast brukar han somna om, men inte idag. Anders tog täcke och kudde för att lägga sig på soffan så han och Kevin kunde titta på film en stund och jag skulle få fortsätta sova. Det gick sisådär.. har svårt att slappna av när jag vet att resten av familjen är vaken. Så nu ska jag alldeles strax gå och plocka fram frukosten och sedan är det dags att ta tag i tvätten.

Förrutom tvättstugan så ska vi storhandla och städa idag. Söndagar är sånna dagar när man fixar och förbereder inför veckan som kommer. Så skönt när måndagen kommer om hemmet är städat, kylen är fylld med mat och alla kläder är upptvättade. Vi skriver alltid matschema inför veckan som kommer och det är också skönt att slippa lägga ner energi på att fundera över den.

Jag som är en rutinmänniska ut i fingerspetsarna älskar verkligen vardagen. Så jag är lycklig nu när allt börjar rulla på som vanligt igen :) (dock säger jag inte nej till en semester då och då, för det behöver man). Jag hoppas bara Kevin kryar på sig till imorgon när det är dags för förskolan igen. Han har nämligen varit lite hostig igår och över natten. Det visar sig hur det blir..

Nu frukost! (Eller "fika" som de säger här i Norrland. Helt fel anser jag. Fika gör man ju när man dricker saft och äter bullar osv.) haha

1 kommentar:

  1. Håller med dig om att det är skönt att ha städat, tvättat och handlat inför den kommande veckan! Vi gör alltid en matlista också, så skönt att veta vad man ska äta och slippa fundera. Det spar ju både tid och pengar! :) //M

    SvaraRadera

Kommentarer