fredag 26 juni 2009

Ännu mera lampor

Paketet som Anders hämtade ut till mig idag på eftermiddagen innehöll precis det jag hoppades att det skulle göra; nämligen Kevins nya sänglampa som jag vann på Tradera. Den var snygg på bild men ännu snyggare i verkligeheten och efter ha testat så märkte jag att den passade precis så bra ovanför Kevins säng som jag hade hoppats på!



Manga-tavlan har även fått en tillfällig plats på tavelhyllorna i Kevins rum som han har sina böcker på. Det är alla de här små detaljerna som kommer efter en renovering som gör det lilla speciella. Det kan ta sin lilla tid att hitta rätt men när man väl gör det blir det tusen gånger bättre.


WALL-E är bara för söt tycker jag :)

Imorgon väntar arbete 12-15, likaså på söndag. Känns skönt att bara jobba 3 timmars pass nu under helgen när det fortfarande kommer vara varmt. Hoppas bara det inte är så här varmt om två veckor när vi ska åka ner och hämta Shira... Men åh vad jag längtar tills dess. På vägen ner ska vi stanna i Uppsala och gå in på BT. Camilla jobbar ju då så det ska bli kul att träffa henne, det var så längesen. Sen ska det så klart bli kul att träffa alla andra där också :) Shit vad jag saknar BT i Uppsala och arbetskamraterna där... förra sommaren var så jäkla rolig. Skulle göra mycket för att få uppleva det igen. Då var det riktigt roligt att gå till jobbet varje dag, trots långa timmar, varma dagar och sena kvällar.

Ikväll ska jag och Anders spela lite kubb med Fredrik och Annie, det talades om det iaf.
Hade så klart föredragit att umgåtts med Mikaela ikväll men hon och Andreas har ju åkt till Dalarna och har det kul, utan oss.. hmpf! :P hehe. Skämt o sido.

Nu får det vara nog med inlägg för den här dagen.

Go'kväll

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer