söndag 7 juni 2009

Bara massa trams

Idag har det varit en bra dag på jobbet, timmarna gick fort och det var mycket skoj och trams :) Sånt gillas, hehe. Varför ska man vara dödsallvarlig hela tiden för? Kunderna blir faktiskt glada och skrattar när de ser att man är lite flammsig och tramsar :) Skämt å sido... bra dag har det varit.

me @ work
(snyggt tyg på sofforna va? hehe)


Imorgon väntar ännu 8 timmar på jobbet. Men innan det är dags att tänka på det så tänker jag njuta av den här kvällen. Hade hoppats på sällskap av min sambo men han och Andreas har åkt till Sollefteå för att hämta något till Andreas så det blev tomt här hemma (Kevin sover och Jennifer sitter vid sin dator). Så jag får helt enkelt vara för mig själv, men Mikaela skulle nog komma över en stund om hon mår bättre från sin bakfylla vill säga :P hehe.

Härligt väder det blev så här på kvällskanten.. skulle gärna sitta ute i solen och njuta nu men jag orkar inte gå ner (slö, jag vet!). Ska sätta mig på balkongen och dega en stund och fundera lite på livet :) Ibland behöver jag stanna och upp känna efter.. är det verkligen så här bra som det verkar? Har jag haft en sån här tur? Får jag verkligen vara så här lycklig? Skeptisk är man ju med tanke på allt skit man gått igenom de senaste åren. Men det är faktiskt sant, jag har haft tur och jag är så här lycklig som jag känner mig :) Livet kan inte bli bättre än vad det är precis nu i detta ögonblick.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer