onsdag 24 juni 2009

Facts of life

Lite så där besviken nu igen.. denna gång på de svenska inredningsbloggarna.. de verkar ha idé-torka :( Det kommer sällan några bra och inspirerande inlägg och det har varit dåligt med dem ett tag. Snart får man väl ta saken i egna händer, önskar bara att jag hade tid att sitta och surfa runt efter inspiration i flera timmar (ibland blir det väl några timmar då och då hehe).

Idag hade jag dock haft tid för idag har varit en riktig slödag, precis vad jag behövde. Jag vaknade strax innan sju och likaså gjorde Kevin så han och jag mös en stund i sängen medan Anders låg bredvid och snarkade. Sedan fick Anders skjutsa iväg honom till förskolan och när han kom tillbaka somnade både han och jag om i sängen, jag vaknade inte förrän 10.20 och Anders 11.20. Halva dagen hade redan gått... oj oj.. Men då sa jag åt Jennifer att klä på sig så gick hon och jag ner på framsidan och solade ett tag. Skitskönt var det! Sen spelade jag och Anders backgammon på balkongen :) Kul att jag äntligen fått lära honom det.

När vi sedan hämtat hem Kevin, efter vi handlat lite, så badade ungarna i poolen medan jag låg och solade en stund till. Anders lagade mat som vi sedan avnjöt ute i solen :) Så härligt!

Vi gick in igen vid 19-tiden för att stoppa Kevin i säng. Älskar att spendera dagarna utomhus. Man känner sig så fräsch och pigg då :)

Imorgon är det arbete som gäller.. känns helt okej faktiskt, trots att man helst vill vara utomhus i det här vackra vädret. Är ledig på fredag och jobbar endast 3 timmar/dag i helgen. Helt okej ;)

Veckorna går verkligen fort nu... var tar tiden vägen? Känns inte som om jag hinner med allt jag borde göra :/ Beror kanske på hur man prioriterar? Men känns som jag tänker njuta av den här sommaren så mycket jag bara kan.. vem vet nästa gång man är ledig så här mycket under en sommar och ha råd med det? Typ aldrig kan jag tänka mig..

Snart klar med Manga-tavlan också.. har knappt målat något idag men tänkte ta en stund nu medan Anders är och hjälper Andreas och sätter in hundburen i hans bil.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer