måndag 1 juni 2009

Är det någon där?

min skrutt på balkongen igår :)


Ni undrar säkert hur det gick med rökningen igår? Jodå det gick ganska bra faktiskt. Höll mig hela dagen. Anders rökte mitt framför mig men kände inget sug alls då utan det gick skitbra och jag kände mig så stolt :) Dock blev det några cigg igår kväll.. blää.. lite smått sur på mig själv men det är bara att ta nya tag. Ingen idé att gräma sig över det något mer. Nya tag är det som gäller alltså. Klarade jag mig hela dagen igår så borde jag klara mig i fortsättningen också anser jag!

Igår efter vi hämtat Kevin i TB så tog vi en tripp ner till Valbo där vi shoppade lite smått innan vi åkte hem igen. Väl hemma åt vi lite korv med bröd innan skrutten hoppade i säng. Andreas kom över en stund och då bestämde sig han och Anders för att åka ut till flygfältet i Maj igen för att flyga lite eftersom de köpt nya propellrar. Så de drog iväg och Mikaela kom över och höll mig sällskap :) Vi flög lite här utanför huset med lillplanet en stund tills jag körde fast det i trädet, då satte vi oss på balkongen och snackade tills killarna kom hem igen.

Nu har vi verkligen börjat kolla på det där vi vill.. åh det känns så roligt och pirrigt. Hoppas allt går i lås som vi tänkt oss för då kommer våran nyhet att publiceras i augusti ungefär :) Jag är helsäker på att ungarna kommer bli överlyckliga! precis som vi kommer bli. Bara allt går som det ska...

Jag har hur mycket som helst att göra idag egentligen men jag stressar inte för imorgon är det jobb 9-18 som gäller så jag tänker verkligen njuta av mina lediga dagar framöver :) Sitter på helspänn och väntar på mitt betyg också. (håller tummarna)
Men nu ska jag gå ner i tvättstugan igen, någon mupp hade försökt stulit min tvättid.. hmpf! men försök inte!


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer