måndag 1 juni 2009

Pest eller Kolera?

Fick hem mitt sommarschema.. det var lovat heltid och på schemat är det knappt deltid. Mellan 7 till 35 timmar/vecka. Ekonomiskt ska det nog gå bra ändå men jag känner mig lite lurad eftersom de frågat om och om igen om jag kan jobba mycket i sommar och jag har svarat att jag kan jobba hur mycket som helst och så får jag det här schemat!
Gamla chefen Magnus sa att om jag ville ha sommarjobb behövde jag vara förberedd på att det skulle bli mycket jobb men det var okej om jag ville vara ledig en vecka eller så.
En vecka har jag sagt att jag ska vara ledig, i mitten av augusti när de flesta andra är tillbaka från sin semester.. men men.. inte mycket att göra åt. Jobba ska jag göra de dagar jag har fått på schemat men det kommer ju bli svårt att hoppa in extra eftersom Kevin kommer vara hemma de dagar jag är ledig så hoppa in på kort varsel blir omöjligt... Aja, ingen idé att tänka mer på det. Imorgon börjar jag som sagt att jobba.

Idag har det varit tvättstugan på schemat. Tanken var att jag skulle gå en långpromenad också men har inte kommit iväg än eftersom det finns så mycket att göra här hemma; städa, diska, tvätta osv. Så promenaden får kanske vänta till imorgon beroende på när Anders kommer hem idag. Får ju iaf en kort promenad ner till förskolan när jag ska hämta Kevin :)

Men nu måste jag springa ner i tvättstugan igen.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer