fredag 12 juni 2009

Shira

Idag fick jag nya bilder på våran lilla tös, men några fler kommer vi inte få innan vi hämtar henne då uppfödaren lånat kameran och inte har möjlighet att låna den igen innan den 11 juli. Åh vad vi längtar tills vi får hämta hem henne :)



Våran lilla Shira är nu 5 veckor gammal :)

Annars då? Nja.. inge vidare direkt. Känner mig inge pigg alls. Blir inge jobb imorgon iaf.. men förhoppningsvis orkar jag med att jobba på söndag.

Imorse var det skolavslutning för Jennifer. Jag ville verkligen följa med så jag knallade upp och det tog inte så lång tid men jag frös som tusan! När jag kom hem var det bara att krypa ner under filten :( jäkla feber!

Har precis kollat på P.S. I love you. Underbar film. Åh vad jag älskar den filmen. Man skrattar och man gråter. Men budskapet i den filmen kan inte vara tydligare; ta vara på den tiden du har med dem du älskar för du vet aldrig när livet tar slut. Jag tittar på Anders och inser att jag aldrig älskat någon annan så mycket som jag älskar honom. Jag känner enda in i själen att jag vill leva med honom resten av mitt liv. Han får mig att skratta och le, han kan toka sig med mig och blir inte irriterad när jag är knäpp och fular mig, han älskar mig trots att jag kan ha världens sämsta humör ibland. Men bäst av allt är att jag vet att han älskar mig för den jag är oavsett om jag inte rakar benen tillräckligt ofta eller har en stor finne i pannan. Även om han tycker jag är löjligt rädd för getingar så jagar han dem ändå med flugsmällan när de flyger in på balkongen.

När jag ser honom ser jag den vackraste mannen i världen. Jag kan inte tänka mig att leva mitt liv med någon annan än honom. Han är den mest underbara människa jag någonsin träffat och jag känner mig verkligen lyckligt lottad som hittat den här mannen...
Kan inte låta bli att le när jag tänker på hur vi träffades. I rökrummet på terminal 5 på Arlanda.. jag menar.. vad är oddsen egentligen? Men vårat första möte är lika unikt som våran relation är. Jag kan inte önska mig något mer än det jag redan har.

Jag älskar dig Anders!

din Vippa

1 kommentar:

Kommentarer