lördag 27 juni 2009

TOP HAT!



En önskan.. en dröm.. en verklighet?
Jag vill sååå gärna ha denna lampa. Den är dyr, 2500:-, kostar den på Mio. Jag vill, jag vill, jag vill ha den!! Jag skulle bli sååå glad om den lampan fick stå i mitt vardagsrum. Åh vad glad jag skulle bli!! (upprepar jag det tillräckligt många gånger så blir det kanske verklighet *önsketänkande*).

Jag var tvungen att testa mitt projekt lite så här i förhand för att se hur det funkade att göra. Nemas problemas! Jag och Anders satte oss på balkongen och pysslade lite. Två av mina "W" fick agera försökskaniner, men de känns som de fick ett redigt lyft och nu längtar jag ännu mera tills mina bokstäver kommer med posten. Eftersom jag redan testat och vet att det kommer bli bra kan jag visa mitt projekt här i bloggen.
Jag skulle försöka mig på decoupage på några bokstäver som ska vara i vardagsrummet. Så här blev resultatet med försökskaninerna:



innan var de vara svarta...

Nu är det strax dags för att krypa ner under täcket igen och drömma om ännu mera inredning :) Känns som inspirationen flödar mer än vanligt just nu, undrar varför? :O

Svar på kommentar i förra inlägget:
Självklart får Kevin vara med på mycket vi gör. Vi tar gärna med oss barnen på våra upptåg, vi är ju en familj och utan barnen är vi ingenting. Absolut är det skönt att vara "barnlediga" ibland och bara rå om varandra men barnen är det käraste vi har (så självklar sak).

Imorgon är det arbete igen som gäller. 3-timmars passen är utmärkta sånna här varma dagar :)
Nu är det endast 14 dagar kvar tills vi får hämta hem Shira!!

Go'natt kära läsare!

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer