onsdag 3 juni 2009

Shira?


Funderar mycket på det här med namn på våran lilla valp. Vi har haft några alternativ men har svårt att bestämma oss. De som varit på väggen är bla: "Shira", "Ziva" och "Kira". Anders tycker verkligen om "Shira" och jag tycker väldigt mycket om "Ziva". Vi får nog dra lott om det till sist om vi inte hittar ett annat namn som faller oss i smaken :) Ni får jättegärna komma med idéer, bara att skriva en kommentar här nedan.

Idag har vi varit ut på Birsta en snabbis för att titta på lite saker till valpen. Jag kan ju aldrig vänta med sånt där.. Kevins vagn och spjälsäng var bäddat långt innan han föddes :) Det blir mer verklighet av det hela då känns det som. Så idag blev det en hundbädd och vattenskålar. När lönen kommer ska vi köpa allt det resterande.

Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på den där lilla tjejen och att hon ska bli en del av våran familj. När uppfödaren mailade bilder på henne sa jag direkt till Anders; "Det där är vår tjej" :) Det ska bli riktigt underbart! Jag önskar bara att många kunde sluta vara så avundsjuka och vara glada för våran skull istället. Jag är så trött på att konstant få höra allt det där negativa.

Men jag är så lycklig just nu så jag bryr mig inte så mycket om det längre. Jag har aldrig kännt mig så hemma som här och jag har aldrig trivts så bra på ett ställe som här (och jag har ändå bott på många ställen). Här vill jag leva, här vill jag bo!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och göra mina 30 situps för den här kvällen :) Bara för att det inte blir nån utlandsresa finns det ingen anledning att lägga mag-arbetet åt sidan. Platt mage kommer jag aldrig få men den ska fasiken bli fastare iaf! Skam den som ger sig.


jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer