onsdag 17 juni 2009

Min dröm, en delad dröm?


Jag haft en dröm så länge jag kan minnas, den har ändrat utseende många gånger i och med att man blivit äldre men nu vet jag äntligen precis hur jag vill att min dröm ska se ut.
Bäst av allt är att min kära sambo vill dela min dröm, eller inte riktigt dela, men typ. Han har sin egna version av min dröm som han vill utföra men samtidigt skulle det vara tillsammans. En dag ska min dröm gå i uppfyllelse, frågan är inte om utan när det blir så. Tanken var att jag skulle sätta drömmen i rullning redan i höst så den skulle vara klar till nästa år runt vår-kanten.. men jag vet inte om jag måste skjuta lite på det ett tag nu när Anders också vill vara med på det. Jag ber om ursäkt att jag talar i gåtor lite grann men jag vill inte avslöja något förrän jag vet hur det blir med allt. En sak i taget :)
Det enda jag vet är att jag verkligen verkligen verkligen vill att min dröm ska bli sann!!

Idag känner jag mig lite piggare men näsan rinner tio gånger mer än tidigare och jag har säkert nyst 15 gånger sedan jag vaknade för 1½ timme sen. Ska gå ner i tvättstugan strax, ska tvätta 40 idag. Skönt att jag fick 60 tvättat igår så behöver man inte ta allt på en dag nu när man inte har så där mycket energi som vanligt.

Imorgon är det arbete som gäller, 8-16. Har jag tur får jag skjuts till jobbet (hoppas). Slipper gärna sätta mig på en buss vid 06.40 :/ Jag hoppas även att jag slipper sitta i kassa imorgon eftersom jag fortfarande är så förkyld, inte så trevligt att sitta och snora när man sitter i kassan direkt. Men med tanke på min arbetstid så tror jag nog att jag ska köra varuplock hela dagen, vilket känns helt okej.
Efter morgondagens arbetspass är jag ledig till nästa torsdag så i början av nästa vecka hoppas jag att jag får tid på bvc för Kevin så vi kan kolla upp hans polyper och se om det är dem det är fel på eftersom han andas tungt och snarkar som en vuxen karl ibland. Det är ju fullt ös på honom jämt och ständigt men man vill ändå vara på säkra sidan.

bättre pappafigur kan min son inte få :)

Tvättstugan var det...




jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer