fredag 5 juni 2009

Hur långt?

Hur långt är du villig att gå för att nå dina drömmars mål? Hur mycket är du redo att ge upp för att komma dit du vill? Skulle du göra vad som helst, vad som helst för att få ditt drömyrke?
Jag vet inte hur mycket jag är redo att ge upp, hur långt jag kan tänkas mig gå eller om jag skulle göra vad som helst för att komma dit jag vill. Livet är inte lika enkelt sedan man fick barn, man kan inte göra som man vill för man har alltid någon som ska sättas framför sina egna behov och det gör jag mer än gärna kan jag lova! Jag skulle inte göra något ogjort som jag valt att göra de senaste två åren sedan jag fick Kevin. Jag växte upp och det fort när jag blev gravid och 9 månader senare även mamma till världens finaste pojke.

Jag har mina drömmar. Det pirrar i kroppen när jag sitter och tittar på nätet och läser om de som har de där arbetena som jag drömmer om. Men som sagt, jag vet inte om jag är villig att ge upp något för att komma dit. Jag älskar mitt liv som det är och skulle inte byta bort någon del av det.

Så vad ska jag göra? Vad ska jag plugga till? Arbeta med? Tänker tillbaka på när jag var barn.. då ville jag bli konstnär eller astronaut. Tror jag lägger de åt sidan iaf hehe :) När jag kom upp i högstadiet ville jag arbeta med datorer eller bli fotograf. Ja jag kom en bit på väg med det sistnämnda.. jag gick ju faktiskt en fotoutbildning på gymnasiet men sedan kom det stora hinder på vägen, jag blev sjuk och avslutade aldrig utbildningen tyvärr. Men så här i efterhand gör det inte så mycket för jag vet nu att jag inte vill bli fotograf. Jag älskar att fotografera men det är inget jag vill arbeta med. Så vad vill jag arbeta med egentligen?

Ja det återstår att se vad som händer i framtiden. Den 15 juni ska jag iaf på ett informationsmöte om en sak som jag verkligen funderar på... Det ska bli spännande :)

jonna

1 kommentar:

  1. Hehj! Jag förstår vad du menar. Tycker det är svårt att veta vad man ska göra och förmodligen resten av sitt liv. Det finns saker jag vill göra men det krävs utbildning och nu med barn hur ska man hinna. Hoppas allt är bra med er och jag såg bilder från Kevins rum. Guu vad fint det är. Ha det bra kramar Frida

    SvaraRadera

Kommentarer