torsdag 9 oktober 2008

allååå I'm Lindsey Lohan!

Caroline, jag ska försöka svara så gott jag kan på din fråga.
Jag läser på distans med möjlighet till lärarledd lektion 2 ggr i veckan om man vill. Annars har man all kontakt med lärarna via mail och det fungerar ganska bra. Den här utbildningen som jag läser är på komvuxnivå, en vuxenutbildning. Jag läser den på 2 terminer, 400 poäng/termin, alltså heltidsstudier. Några av kurserna är valbara. Lättast för dig är att kolla vid skolan du ska studera vilket utbud de har och hur deras utbildning fungerar, det är nämligen olika överallt. Men har du några fler frågor är det bara att höra av dig, jag svarar gärna om jag kan.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

När jag ändå håller på att svarar på kommentarer vill jag passa på att fråga vad du, anonym, har att göra med hur jag lägger upp mina dagar? Om jag vill vrålplugga en dag för att sedan kunna ta en film-dag en annan så är det väl upp till mig? Jag pluggar heltid, är ensamstående med min son och jobbar extra varannan helg så om jag vill ta en dag att titta på film så gör jag det och jag har inte dåligt samvete för det. Det låter nästan som det är någon som är lite avundsjuk på att mitt skolarbete inte kräver så mycket av min energi just nu utan att det går bra ändå.
Lycka till med det :-)

/jonna

2 kommentarer:

  1. Hej igen och tack för att du svarade! jag har försökt kommentera länge, men de är inte fungerat , men äntligen! Såg att du bodde utanför uppsala, pluggar du inne i uppsala i vilken skola? jag bor nämligen i uppsala! Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag pluggar på bruksgymnasiet i Gimo eftersom det är där jag bor. Hoppas det går bra för dig med utbildningen och allt! Ha det fint!

    SvaraRadera

Kommentarer