onsdag 22 oktober 2008

En dag mindre

Imorgon är idag igår.. Snart är det imorgon och det betyder att det är en dag mindre kvar till nästa helg. 11 dagar går snabbare än vad man tror, speciellt när vardagen får ha sin gång. Nu är det bara 9 dagar kvar tills min norrlänning kommer hit igen :-)

Den här dagen har varit ganska lugn. Har varit upp i skolan, blev inte mycket klokare på det förrutom att jag fick reda på att vi ska få en ny ekonomilärare av någon konstig anledning?! Men det blir nog ganska bra i längden tror jag.

Alldeles strax är det dax att krypa in i den underbara audi-tröjan och sedan ner under täcket och sova.

Imorgon blir det plugga och tvätta.

/jonna

1 kommentar:

  1. Tack! Det är skönt att veta att man inte är ensam. Vet inte hur många gånger jag gråtit när jag sett mig själv i spegeln eller kollat på gamla kort från innan barnen. Speciellt semesterbilder är jobbigast. Kommer aldrig i mitt liv använda en bikini igen. Men jag kämpar på nu med min diet, jag kan åtminstone se bra ut med kläder på det är mitt mål. Sen får man vara naken med lampan släckt..
    Tack föresten för din länk igår, hade lite svårt för att svara men jag hade redan ett google-konto.. Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera

Kommentarer