måndag 20 oktober 2008

Fegis


Känner att jag hållt lite på mig här i bloggen den senaste tiden. Jag vet att det är många jag känner (eller bara folk kan känner) som läser bloggen så jag är rädd att jag i vissa situationer ska uttrycka mig klumpigt.
Men varför egentligen? Är det någon som missuppfattar något så får de väl till att fråga vad jag menar helt enkelt.
Men sen är det också så att saker jag skrivit har gett mig bakslag utöver den personliga faktorn och det har jag helt enkelt inte råd med. Eftersom det bor idioter i hålan man bor i så känner jag att jag måste passa mig vad jag väljer att skriva här, vilket känns väldigt trist eftersom det här är min röst utåt, här skriver jag vad jag känner och tycker oavsett vad det handlar om. Men som sagt har det inte varit så den senaste tiden, men nu ska jag försöka återgå till mitt "gamla" jag igen. Hoppas idioterna håller sig för sig själva och inte springer som små barn och skvallrar om mitt liv till var och varannan person.


. . . . . . . . . . . . . the end . . . . . . . . . . . . .


Nu har jag börjat kolla på FeB-uppgiften men upptäckte att ECDL C-uppgiften ska vara inlämnad på onsdag och feB-uppgiften på fredag så det blir helt enkelt ECDL C först.

Har nu på morgonkvisten diskat undan lite så man slipper tänka på det när man ska plugga (svårt att koncentrera sig när man vet att disken står där och väntar). Och nu är det plugga som gäller fram till lunchtid, på lunchen ska jag även passa på att ställa mig på crosstrainern en stund (eller får man inte det fast det är lunch, jag kanske måste hämta hem Kevin först? så jäkla skrattretande).

Ber om ursäkt för mitt humör, blir bara arg när jag tänker på idioterna där ute... morr!

Så nu ska vi prata om något trevligare...
På fredag kommer lönen!! Nu blev det ett stort leende på allas läppar :-)

Lunchtips idag?Jag funderar på att koka nudlar och ha lite wokgrönsaker till dem, det är så gott (och billigt). Men nu kom jag på att det finns en bit kvar av pizzan som jag gjorde till mig och Anders igår, borde nog äta upp den istället (ännu billigare om man kan äta upp resterna). Kanske göra nudlar och wok till middag sen när Kevin kommit hem från dagis.

Efter middagen tänker jag nog ta med plutten på en långpromenad igen, det är riktigt skönt faktiskt. Tror även att plutten sover bättre efter ha fått en massa frisk luft. Men samtidigt känns det väldigt tråkigt att ta en långpromenad utan sällskap. Men måste fasiken röra mer på mig, jag har blivit sådan slöfock senaste tiden (fy).

Nu ECDL C.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer