måndag 13 oktober 2008

Det går bra nu.

Resultat från provet och senaste inlämningsuppgiften; mvg. Så jäkla skönt! Endast en uppgift kvar i Information & Layout, sedan är den kursen klar och då är det dax att börja med Affärsjuridik. Det går verkligen bra i skolan nu och det är så härligt att allt äntligen rullar på utan problem (peppar peppar).

Men nu är det bröllopstalet som ska skrivas och det står helt still. Sizz kommer hit senare så då får jag brainstorma lite med henne.

Förrutom bröllopstalet ska jag tvätta idag och sen när sizz kommer blir det väl ett eller två parti backgammon också.

"Att ingå äktenskap är som att köpa en bil. Man kontrollerar kvaliteten på bilen, kollar hur långt den har gått och man försäkrar sig om att få provköra den innan man slår till. Man kanske även frågar hur många ägare den tidigare haft även om det egentligen är oväsentligt. Man ber även kompisar som är mer insatta och erfarna att hjälpa till att värdera den. Men till skillnad från bilen sker ingen årlig besiktning. Det kanske skulle behövas om man ser till skilsmässostatistiken. Tyvärr finns det ingen bruksanvisning till äktenskapet såsom det finns för bilen, så ni turturduvor får helt enkelt pröva er fram"

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer