onsdag 15 oktober 2008

Mitt hjärta!






De två sista bilderna här tog jag imorse när vi var på väg till dagis, så där lagom nyvaken, trött och sur var han då :-P Han är så fin mitt lilla hjärta. Om mindre än en månad blir han 1½ år, snacka om att det går fort. Men det går fortfarande segt på snack-fronten även om det kommer mycket ljud ur den lilla munnen.

Idag är det alltså plugga feB som gäller, ska även gå ut på en promenad med min vän Peter lite senare när han vaknat. Det ska bli skönt att komma ut på promenad, mycket trevligare när man får sällskap också. Hade gärna gått upp och simmat idag men det är fel vecka i månaden för det. Igår ställde jag mig på crosstrainern en stund och det är ju jobbigt måste jag säga, men satte på en film på datorn så då tänkte man inte så mycket på det sen. Körde lite inspiration då också, satte på "Honey" med Jessica Alba, hon är ju världens snyggaste tjej.

Imorgon bär det av till stan med sizz. Ska bli trevligt :-) Dagen efter det är det fredag och då kommer Anders på kvällen så på dagen ska jag passa på att tvätta och städa lite. I helgen blir det luugnt. Kanske in till stan på lördag och på söndag ska sizz och Henrik dyka förbi.

Fullt ös!

Nu ska jag diska innan jag sätter mig med feB-uppgiften.

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer