fredag 10 oktober 2008

Hitta kärleken på nätet

Satt precis och läste igenom chatten med dejtingexperten Karin Adelsköld och till största del håller jag med det hon skriver. Men det är så svårt att säga för att alla människor och situationer är olika. Många tror kanske att det ska vara lättare att hitta kärleken på internet, men jag vet inte om jag håller med där. Jag har träffat många på internet, både vänner och dejter, både till för- och nackdelar. En plats som Mötesplatsen är ju bra så klart för där är de flesta ute efter någon slags relation, men det är ändå svårt att få riktigt bra kontakt med en person på det sättet. Bäst tycker jag är att man så fort som möjligt börjar få telefonkontakt för då får du chans att lära känna personen på ett helt annat plan.
Men jag har gått den där vägen allt för många gånger, jag är glad att jag träffat någon på det "normala" sättet (rökrummet i Terminal 5 på Arlanda). Det blir lite mer spänning bakom det istället för det där "gamla" vanliga; "Hur träffades ni då? På internet? Jaha okej, ni också. Där ser man."

Nej GO GO GO för den lokala kiosken, kön till bankomaten, busshållsplatsen, fest hos bekanta eller varför inte på en utlandssemester ;-)

/jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer