onsdag 10 mars 2010

Believe


Igår när man hade somnat och sov som mest underbart så ringde telefonen. Först mobilen, sen hemtelefonen och sedan mobiltelefonen igen. Jag tänkte "vem fan är det som är så dum som ringer om och om igen hela tiden". Folk verkar inte fatta att det finns alltid en anledning till varför man inte svarar. Man ringer väl upp senare om man kan och vill?
Efter det här hade jag svårt att somna om, avskyr att bli störd i sömnen, speciellt nu när man är förkyld och trött ändå. Detta medförde att jag vaknade på helt fel sida så här på morgonen. Men nu har jag fått lite frukost i magen och har plockat upp mina historiaböcker som ligger här bredvid mig. Snart är det dags att sätta fart med det.

Imorgon blir det studier på stan med Sabrina. Jag har varit "instängd" här hemma sen i söndags så det ska bli skönt att komma iväg och se lite folk :) Ska även passa på att gå och boka in lite viktiga möten när jag ändå är på stan. Bara en vecka kvar till nästa möte med Ewa också, efter det vet jag förhoppningsvis mer :)

Nu ska jag ringa ett samtal.

Hoppas ni får en bra onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer