söndag 21 mars 2010

Söndagen har kommit

Gårdagen började med att vi åkte till Birsta för att titta på skor åt Kevin. Sedan bestämde vi oss för att åka och bowla. Bra idé tycker jag :) Då fick jag försvara min seger från sist. Men det var en jämn match men tillsist vann jag med 552 mot 470.

Så här ser hans bästa "loser-min" ut:

Som "straff" för att han förlorade fick han ställa sig och diska när vi kom hem.
Då var han mindre glad :-P


Vi hittade som sagt skor åt Kevin. tre par för 349 kronor på Skopunkten. Helt utmärkt enligt mig eftersom han ändå inte kan ha dem så himla länge. Här nedan är de två par sneakers han fick, jag gillar verkligen de svarta skorna av märket "Lejon". De ser precis ut som Anders adidas skor :) Sedan köpte vi även ett par fodrade stövlar som han kan ha redan nu när det är blaskigt ute men dock ändå lite kallt.

Ungen har redan storlek 27 på fötterna! Men som de säger; "Vackra blommor har stora blad" och det kunde inte stämma bättre :)

Efter Birsta igår vart det middag på Källar krogen. Mycket god mat.

När vi hade kommit hem började det snackas om att det skulle bli "Baren" ikväll så vi knallade ner dit. Det var kul så länge det varade, även om vissa grannar hinkade i sig alldeles för fort :-P Våran kväll blev inte så lång eftersom vi som sagt skulle upp tidigt idag.

Nu är våran barnfria helg slut så nu ska vi äta frukost, göra oss i ordning och sedan bär det av till Tönnebro för att hämta lill skrutten. Idag har jag bestämt att det blir lunch på Frasses på vägen hem.

Ha en toppen söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer