söndag 14 mars 2010

Wow!


Jag bara måste bli frisk kom jag på (inte bara för skolarbete osv). Nästa helg ska vi nämligen (när vi är barnfria) åka skidor. Jag har inte stått på ett par skidor på cirka 10 år så det slutar väl med att man bryter några ben i kroppen (fast det har jag inte lyckats med hittills under mina 24 år så det vore dumt att börja nu).
Hur som.. det ska bli skitkul att åka skidor igen. Förhoppningsvis hänger Mickan och Andreas också på så blir det extra roligt :) Bara man inte gör bort sig allt för mycket... störtlopp lär det garanterat bli, men det kan jag leva med bara jag slipper göra mig eller någon annan illa. Anders har lovat att börja med några turer i barnbacken med mig innan vi åker upp i stora backen. Jag måste ju trots allt lära mig det där med att svänga lite bättre.. annars slutar det som med skotern på nyårsafton (harkel harkel).

Eftersom vi bor granne med backen finns det absolut ingen anledning att inte kunna åka skidor. Jag har t.om ett par slalomskidor som står i förrådet och väntar.. fast dem ska jag inte använda på lördag för jag saknar pjäxor. Istället blir det att hyra utrustning, lika bra det så slipper jag ha sönder mina egna grejer :-P Men det ska inhandlas ett par ullstrumpor och ett par glajor sen är jag fit for fight ;)

Nu ska jag sätta mig i köket, spela lite skipbo och äta ost & kex med min fina. Kärlek!

Trevlig söndagskväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer