måndag 1 mars 2010

Tackar & bockar

lite så här är jag idag.. crazy in love :)

Äntligen är det där sablans talet gjort. Skööönt! Men ännu återstår ett tal, en argumenterande tal, som ska hållas inför hela Svenska A - klassen. Hjälp! Jag måste hitta något som jag verkligen brinner för och kan mycket om så att jag verkligen kan argumentera om det. Vad jag ska ta? Ingen som helst aning faktiskt.

Har börjat bli väldigt nervös inför mitt möte på torsdag. Inte för att mötet i sig är läskigt på något sätt utan mer vad jag kommit att få veta när jag går därifrån. En helt möjlig framtid hänger på det som sägs på det mötet.. hjälp!

I övrigt rullar det på. Ligger efter i planeringen i skolan men nästa vecka är det sportlov så då ska jag och Sabrina sätta oss och plugga som idioter :) Vi ska dessutom börja kolla över lite gamla högskoleprov så att vi är lite mer förberedda inför högskoleprovet i april. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med mig, men det bara måste gå.

Skrutten är fortfarande hängig så han blir hemma imorgon också. Tydligen hade någon på hans förskola fått vattkoppor, kanske är det något sånt han har åkt på. Skulle faktiskt vara skönt om han fick det nu så är det avklarat sen. Han har inte fått några prickar än, men de kanske kommer.

Jag ska sätta mig och göra en planering för veckan nu tänkte jag så man har något att gå efter. Stressigt är det som sagt. Men tanken är att jag ska ha tagit igen iaf hälften innan veckan är slut. Önsketänkande? hahha ja verkligen :) Men man får inte sluta hoppas!

Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer