söndag 28 mars 2010

Nej vet ni vad...

...jag är så sablans trött så jag orkar inte skriva det där inlägget som jag hade tänkt från början. Inte heller orkar jag lägga in alla bilder på förändringarna som gjorts här hemma. Men det kommer! Redan imorgon hade jag tänkt ;)

Men lite skoj måste jag berätta om dagen. Den har varit otroligt lång men så skoj!
Det första roliga som hände var att jag träffade på Anso på Birsta :) Har inte sett henne på flera månader. Vi måste verkligen styra upp en fika snart tycker jag.
Strax efter jag hade träffat henne sprang jag på min morbror som jag inte träffat på FYRA år! haha. Han var sig lik och det var verkligen jättekul att träffa honom igen. Vi skulle ha lunchat förra veckan men fick ställa in pga att Kevin blev sjuk, men nu har vi siktat in oss på denna tisdag istället.

Efter alla möten i Birsta så åkte vi till Stavre för att gratta Hanna som fyllde 9 år. Där fick vi en massa go fika och hade det trevligt med tjocka släkten en stund. Sedan bar det iväg söderut igen, en snabb visit in på Ikea, Hemtex och Coop för att handla middag.

Hela kvällen har spenderats mer eller mindre till att fixa här hemma. Det har blivit ganska stora förändringar sedan i fredags så jag hoppas jag hinner visa imorgon. Anders är riktigt nöjd när det kommit in liiite mer svarta detaljer i hemmet ;) hehe

Imorgon väntar en heldag i skolan så nu måste jag krypa ner under täcket.


Hoppas alla haft en trevlig söndag!
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer