söndag 14 mars 2010

Pilutta dig!

Ungarna sitter uppkrupna i soffan och tittar på Madicken, Anders ligger och småsover i sängen tillsammans med en kissnödig hund och jag försöker att inte hosta sönder halsen. Mysig söndags morgon.

Även om jag känner mig piggare idag tänker jag inte göra många knop inte. Kanske orkar förflytta mig från sängen till soffan och vara lite mer social men i övrigt överlämnar jag allt till min fina sambo.

Imorgon börjar skolan igen och jag håller tummarna för att jag ska ha kryat på mig tillräckligt för att orka med en heldag imorgon. Det har varit alldeles för mycket sjukdomar och sånt senaste tiden och jag har inte tid att missa mer i skolan nu.. Så jag håller tummarna att Kevin slipper få den här förkylningen som jag har haft. Anders har redan börjat låta rasslig i halsen och hostar så för honom är det nog kört.

Nej usch vad tråkigt att prata om sjukdomar. Nu skippar vi det :)

Något roligt istället... Jo mitt projekt går framåt och på torsdag efter mötet vet jag mer om hur det kommer bli med allt. Kanske berättar jag på fredag... det återstår att se.

Nu ska jag knäppa på ännu en film på datorn, äta lite isglass för att lindra min stackars hals och sedan sparka min fina i häcken så han kliver upp någon gång.

Ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer