måndag 29 mars 2010

It feels fairly good right now ;)


Nu är jag redo för mötet imorgon förmiddag. Har suttit med alla papper nu i någon timme och finslipat på det sista. Nu är det bara att vänta och se. Åh snääälla gud låt det gå vägen!! (Inte för att jag tror på Gud men det låter bättre att säga så än... nåt annat...).

Jag tänkte att jag strax ska krypa ur mjukisbyxorna och sedan knalla ner och hämta skrutten. Jag tror inte jag får mer gjort idag faktiskt. Då kan han och jag ha lite mys innan pappa kommer hem.. vi måste knalla ner till Ica också. Har fått ännu en av de där satans Bertmarks böckerna som jag INTE VILL HA! Men som deras jäkla försäljare lurade på mig genom att ljuga mig rakt upp i ansiktet :( HATA HATA HATA! Jag skulle kunna leta upp den där jäkla försäljaren och trycka ner boken i halsen på honom!!! Men nu är ju inte jag sån så jag tar ut min frustration här istället.

Men hur som helst. Ikväll tänkte jag lägga upp ett inlägg med bilder på alla förändringar vi gjort här hemma under helgen. Ni fick ju se lite grann i lördags men det har hänt lite mer än så :) Ombyte förnöjer brukar jag säga och det stämmer bra. Småsaker kan göra att allt känns annorlunda och det tycker jag är bra (ibland).

Nä, bye computer! Nu ska jag göra mig i ordning.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer