tisdag 18 januari 2011

Tisdagsmorgon

Tisdagsmorgon nu och jag känner mig lite piggare idag. Gick faktiskt och la mig i tid igår, otroligt nog. Så jag har sovit gott.

Däremot är jag lite orolig för min son som har blivit mer och mer stökig om nätterna. Igår vaknade han två gånger under kvällen mellan kl.19 och kl.22. Vid 22-tiden kröp han ner bredvid mig i sängen. Men han verkar pigg och glad så tror inte att han börjar bli sjuk. Vanligtvis brukar han vakna en gång och komma till min säng. Jag undrar varför det är så.. Är han inte trygg i sitt rum? Varför vaknar han? Blir han störd av något?
Jag vaknade också en gång i natt, men det var bara roligt. För det som väckte mig var min älskade lilla son som låg och skrattade i sömnen :-) Sånt där gurglande skratt som låter så härligt. Då kunde jag somna om med ett leende på läpparna.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hämta upp tvätten som förhoppningsvis är torr. Sedan blir det frukost och dusch innan det är dags att bege sig ner till butiken för att städa. Tack snälla Björn som hjälper mig med det :-) Jag har världens bästa vänner!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer