onsdag 22 juli 2009

Dagens bilder & Dagens projekt

kevin & morbror Henrik busar :)

min svärmor Jane & hennes gubbe Johnny :)

Har haft en mycket bra dag idag, tror även min sambo är nöjd :) Det dök över många fler än vad vi räknat med från början men som tur var räckte smörgåstårtorna till allihopa som kom. Är väldigt trött just nu men kände att jag behövde varva ner här framför datorn en stund innan jag kryper ner under täcket.

Robin, Hanna, Anna-Karin & Jennifer

Har på kvällskanten även hunnit med ett litet projekt. När jag får en idé i skallen vill jag gärna göra den så fort som möjligt när den fortfarande är färsk i minnet. Detta blev dagens projekt:


Jag har tänkt att göra en tavla ett tag som ska sitta ovanför köksbordet, en lite abstrakt tavla som ser lite "slarvig" ut just för att jag känner att det passar bra in i vårat hem ;-) Så funderade jag ett tag på vad det skulle stå på tavlan... första idéen var "Thing Green" eftersom tavlan är grön men sen frågade jag Anders vad han tyckte.. ett citat.. ja mitt favoritcitat fick det då bli så klart. Det är lite svårt att se storleken på tavlan här, ska försöka hinna med att hänga upp den ovanför köksbordet imorgon så ser ni bättre hur stor den är. Storleken på den är iaf 50 x 70 ungefär (lite större). Hoppas den passar lite bra ihop med tapeten i köket som jag hoppas att den gör, annars vette tusan vad jag ska göra med den... hehe

Imorgon är det tvättstuga som gäller.. Usch vad dagarna går fort.. innan man vet ordet av det så börjar skolan igen. Men idag bestämde iaf jag och Mikaela att vi ska åka iväg i september/oktober på en liten "mini"semester någonstans i Sverige. Bara hon och jag, ska bli såå härligt. Jag ska bjuda henne som tack för att hon hjälpt oss med tapetsering osv.. Det är hon värd alla gånger!

Just det glömde nästan... fick faktiskt upp våran "nya" sänglampor idag, efter många om & men. Vet dock inte om jag ska låta dem sitta där eller om jag ska flytta på dem & antingen sätta dem på garderobssidan eller längre ner.. får se hur det blir. Måste "känna" in dem lite.

lite slarvigt bäddat ser det ut som men hade precis haft två ungar hoppandes i sängen :-P


Nu blir det att lägga sig i sängen och bläddra igenom nya H&M-katalogen som damp ner i brevlådan idag :) Får se om man hittar på något skoj..
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer