tisdag 7 juli 2009

Dagens projekt

Idag tänkte jag pyssla ihop en mätsticka till Kevin :)
Anders ska få fixa en "bräda" som jag kan använda mig av för att göra själva stickan av sedan är det upp till mig att "dekorera" den och skriva dit siffror osv.. Det ska bli riktigt roligt. Perfekt sysselsättning mellan tvättstugan och när man vill ta en paus från att städa och fixa :)
Kevins rum har legat lite i dvala sedan vi blev "klara" med rummet och han flyttade in där. Jag har fortfarande inte fått upp hans nya sänglampa t.ex. dåååligt.

Sedan tänkte jag tvinga min kära sambo att sätta upp våra sänglampor också :) Jag vill se hur det blir när de sitter där. Ni får se bilder sen om de hinner komma på plats.

Pratade alldeles nyss med min kära pappa som ska komma hem till Sverige igen!! På söndag åker han hem och veckan efter det ska han komma upp och hälsa på :) Bra det tycker jag för jag saknar pappa nu...

Igår låg jag och Anders i sängen och pratade.. Jag sa; "jag saknar Gimo", och det gör jag... men det "gimo" som jag saknar finns inte kvar längre. Min familj är sprittlad, mina vänner är borta (okej, inte alla) och inget är som det en gång var. Jag har inte träffat Emma sen i januari :(
Jag tror det känns bättre efter att jag varit "hemma" på lördag, bara få se det räcker nog ganska långt. Finns många jag vill hinna träffa då också men eftersom vi har lilla Shira med oss så blir vi inte så långvariga. En stund hemma hos farmor, en mjukglass på Lyktan och sedan iväg igen.
Skulle vilja träffa Emelie, Matte, Jonas m.fl. men tiden räcker inte till. OM jag har tid och råd i augusti så kanske jag tar en tripp hem och sover kvar en natt eller två och försöker hinna träffa alla. Det skulle vara toppen!


Men det har jag inte tid att tänka på nu. Sätta fart var det..


jonna

1 kommentar:

Kommentarer