onsdag 15 juli 2009

En sten föll från mitt hjärta

Jag var ner till vårdcentralen idag och är numera sjukskriven fram t.om. den 17 augusti och det kändes SÅ skönt när jag ringt min chef och berättat hur det ligger till och ännu bättre kändes det när han var förstående när jag egentligen förväntat mig sura miner och arga kommentarer.
Jag kommer inte arbeta mer på BT här och det är bitterljuvt måste jag erkänna. Jag trivs med mitt jobb, jag tycker att det är roligt (om det får vara lite varierande) och jag kommer sakna många av mina arbetskamrater. Men samtidigt känns det skönt för en sten föll från mitt hjärta när jag blev sjukskriven. Nu kan inte den där personen få mig att må dåligt längre men jag hoppas att det blir en förändring på jobbet så att inte fler blir "offer" för henne.

Så den närmsta månaden när det inte blir något jobb för min del ska jag endast ta det lugnt, vara med min underbara familj och försöka njuta av sommaren så gott det bara går. Jag tänker läsa böcker, sova länge, ligga i gräset och busa med Shira, leka med min älskade son, sitta uppe om kvällarna på balkongen med min underbara sambo och bara vara.
Anders tyckte han såg direkt att jag blev piggare och gladare så fort jag pratat med chefen och allt var klart. "När du mår bra älskling, då mår jag bra" :)

Om en halvtimme blir det grillning med Andreas och Mikaela sedan ikväll kl.20 är det första styrelsemötet med NF :) Det ska bli roligt, speciellt med tanke på att jag ska bli kassör. Då får jag äntligen tillfälle att få utnyttja mina kunskaper som ekonomiassistent.

Men nu ska jag gå och få en varm kram från min Anders.

jonna
- en sten lättare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer