tisdag 28 juli 2009

Fynd!

Idag blev det Birsta med sizz och Hanna, lite senare än vad jag hade tänkt mig men kom iaf dit en stund :) Hann även hitta lite.. mest till Kevin. Hade faktiskt en jäkla tur med hans kläder på rean. Hittade 3 t-shirts för 29kr/st, väldigt fina också, sånna jag hade kunnat tänkt mig köpa till ordinarie pris. Hittade även en fin ny mössa till honom, den bara låg på en hylla där, inte i någon rea-korg eller liknande, utan det måste varit någon som bara lagt ifrån sig den, även den kostade 29kr.
Sedan fick det bli tre nya kalsonger till lilleman, dock till ordinarie pris, men han behövde verkligen dem för de han tidigare hade från Kappahl börjar bli lite små. Till mig själv blev det en sjal från VILA och en ny bh från Lindex. Hann faktiskt inte kika på så mycket mer än så, men jag är nöjd :)

Är lite inne på ett par nya skor.. vet dock bara inte riktigt vad jag letar efter. Det ska vara ett par "street-skor" som jag kan ha när jag är i skolan, mina nuvarande addidas skor börjar bli så slitna så behöver snart ett par nya. Aja.. jag hittar säkert ett par.

Idag har vi hängt upp hyllan i vardagsrummet, det blev aldrig av igår eftersom vi inte hade någon bra skruvdragare men den saken är nu ur världen (köpte ny idag). Så nu kom min älskade tavla äntligen upp :) Här kommer bilder...



nu börjar vardagsrummet äntligen bli som jag vill...
mest bara tapetsering som saknas nu...

åh vad jag älskar Vänner :)

Nu ska jag krypa ner under täcket.
Imorgon kl.9.30 ska vi på husvisning. Det ska bli så roligt :)

Godnatt!

jonna
anders, det finns inga ord som räcker till.. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer