lördag 4 juli 2009

Jag och mina idéer :)

Har kommit på en bra idé.. igen ;) till köket denna gång. Vi har lite behov av "renovering" där, eller ja det beror på hur man ser det, vi vill iaf göra om lite där. Eftersom det nu är en hyresrätt kan man ju inte göra precis som man vill.. bara nästan :) hihi. En sak har jag funderat på länge men inte trott att man fått göra så.. men så pratade jag med min kära sambo och det lät inte som en omöjlighet oc att han kunde fixa det :) nice!! Då skulle jag bli gla'.

I övrigt har det stått ganska still med renovering i lägenheten trots att vi har många projekt som ska utföras. Det är bara så svårt när ungarna är här hemma... sen ska man självklart ha råd att fixa allt också. Men eftersom vi är överrens om att vi ska bo här ett tag till så är det ingen bråtska. En sak i taget :)

Jobbet idag var i stort sett ett enda irritationsmoment för mig. Mer än så tänker jag inte säga. Fick iaf den glada nyheten av min kära sambo, när jag klev ut från jobbet, att han sålt min gamla stationära (en av dem) till hans systerson Robin. Toppen! Nu slipper vi ha den här hemma, bara ståendes. Dessutom lite plus i kassan, kan inte bli bättre. Han dock inte bestämt mig hur jag ska göra med min "nya" stationära.. om jag ska behålla den eller inte. Använder för det mesta bara min Sony Vaio (bärbara), är hårt nöjd med den. Men samtidigt så vet man aldrig när man behöver ha en stationär, eller om den här skulle paja... lika bra att behålla den.. iaf ett tag till :)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och glo på tv innan jag ska krypa ner under täcket.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer