torsdag 2 juli 2009

VAB och GRATTIS!!

Idag är jag hemma med min sjuka lilla son.. vi är sjuka tillsammans :) Jag har börjat få sån där riktigt jobbig rethosta men tänker ändå jobba i helgen eftersom I need the money (vem gör inte det?). Får leva på halstabletter och vatten. Tur att det endast är 6-timmars pass lördag och söndag :)

Det är verkligen olidligt med värmen när man är sjuk. Man vill helst bara stå i duschen med kallvattnet på.. uscha! Men det skulle tydligen bli kallare nu i helgen..

Vill så klart säga STORT GRATTIS till Tina och Pelle som fick en liten flicka i tisdag.
Välkommen till världen lilla Alma :)

Plutten sover just nu så jag passar på att sitta här och dega en stund efter en mycket mättande lunch. Han blir hemma med mig imorgon också, det är mysigt. Har saknat att bara vara med min lilla älskling. Även om det var väldigt jobbigt förra året när vi var själva så var det värt varje sekund. Jag klarade mig själv, jag klarade utan problem att ta hand om min lilla älskling själv :) Jag är så jävla stolt över mig själv som gick igenom allt det där på egen hand!! Nu lutar jag mig tillbaka och njuter av familjelivet.. det jag alltid önskat och faktiskt tycker jag gjort mig förtjänt av. Familjen är värt guld och jag älskar min familj över allt annat.

Soffan en stund nu tror jag..

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer