måndag 20 juli 2009

Oops, glömde visst.

Jag har blivit som tokig i retro-lampor, jag förstår inte varför men finner dem väldigt intressanta och otroligt snygga. Vann iaf en ny retro-lampa här om dagen på tradera igen ;) Här kommer en bild på den senaste tillökningen i samlingen:

längtar ivrig tills jag får hem den :)
(bild lånad av säljaren på tradera)


Jag har ätit lunch, diskat och varit ut med Shira. Vad ska jag hitta på nu då? Det regnar ute så stannar helst inomhus... Hade det varit bättre väder hade jag mycket väl kunnat tänkt mig att ta en promenad ner till Kvissle för att handla allt jag behöver till bullbaket imorgon. Men det får vänta tills min kära sambo kommit hem.

Jag är så sjukt röksugen just nu! Vill bara slita upp en limpa och rööööka hela på en gång. Men nej, den här gången ska jag klara det. Jag vill att jag och Anders ska fixa det här tillsammans.. Jag vet att det är jobbigt nu till en början men om några dagar känns det bättre, då har abstinensen försvunnit och man känner sig förhoppningvis piggare också. Det gäller bara att sysselsätta sig med annat så man inte tänker så mycket på det hela tiden.

Jag tror att jag ska lägga mig i soffan och läsa lite.. skönt.

jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer