lördag 25 juli 2009

Färgklick!

Inköp av nya kuddar idag på Hemtex, de fyra längst bak köpte jag idag. "Bokstavskuddarna" kostade 99:-/st (på rea) och de turkosa längst bak kostade 149:-/st på rea. Men eftersom jag är kontokund på Hemtex hade de ta två betala för en på alla reavaror vilket resulterade i att jag fick betala 248 kronor för alla fyra kuddar :) Mycket mycket nöjd med det priset kan jag lova, speciellt med tanke på att jag stått och suktat på de turkosa kuddarna enda sedan de kom in i butik, de två som jag köpte var de två sista i butiken även, känns som de var menade för mig.

Bilden är tyvärr lite mörk men det kommer garanterat fler bilder med dessa kuddar. I framtiden när Kevin fått en "riktigt" säng kommer nog bokstavskuddarna hamna inne hos honom kan jag tänka mig.

Nu ligger Kevin och sover, älsklingen snickrar tavelram :) äääääntligen! Om planerna går som de ska borde vi ha våran "Vänner"-tavla uppe på väggen imorgon. När Kevin har vaknat ska vi åka på Stekhuset och käka. Mums! Det har varit så mysigt och haft pappa här.. önskar att min "gamla" familj kunde bo här uppe så man kunde träffa dem oftare (saknar).

Nu ska jag gå och se hur det går för min kära sambo.
jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer