torsdag 17 mars 2011

Fint!

Älskade norrland!

Med det här som utsikt blir det inte speciellt jobbigt att ta sig ut och motionera :-) Jag bor ju precis nedanför Nolbykullen (som syns som en knöl på bilden) så här är jag en bit hemifrån. Jag älskar att bo här, det är verkligen hemma! Det är så otroligt fint, harmoniskt och lugnt, precis så som jag vill ha det :-)

Jag tror aldrig jag kommer flytta hem till platta Uppland igen. Norrland har alltid funnits i mitt hjärta och efter många om och men kom jag äntligen hit och jag är här för att stanna. Nu har jag och lilleman bott här i över två år och vi trivs otroligt bra. Lilleman har vänner och en bra förskola att gå på. Jag har massa underbara vänner här uppe som förgyller mina dagar :-)

Självklart saknar jag alla där hemma, ibland väldigt väldigt mycket. Men snart har man förhoppningsvis körkortet i handen och då blir det så mycket lättare att ta sig hem och hälsa på mina nära och kära i söder :-)

Det jag tycker är absolut bäst med att komma igång med träning är att mitt sötsug är som bortblåst. Jag är inte alls lika sugen på läsk och godis, vilket känns som ett enormt plus när man börjat kommit igång med träningen. Nu vill ju inte jag gå ner så mycket i vikt utan med komma i form och få kondition, men det är ju inte direkt en nackdel att man slutar äta massa sött och dricka läsk :-P

Nu ska jag gå och ta en efterlängtad dusch och sedan krypa ner i sängen och läsa lite.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer