torsdag 24 mars 2011

NERVÖS!


Usch vad nervös jag är inför uppkörningen på måndag :-/ Jag har ont i magen! Jag trodde jag skulle känna mig lugnare idag eftersom jag hade provuppkörning på trafikskolan idag, men det blev snarare tvärtom eftersom jag gjorde TVÅ misstag som hade gjort mig underkänd om jag hade haft en riktig uppkörning. TVÅ! Som jag dessutom är helt medveten om, vilket gör det så mycket värre :'( Blir så arg på mig själv. Jag vet att jag är ganska duktig på att köra, uppmärksam i mitt körsätt och alltid tar det lugnt och försiktigt och så gör man dumma misstag bara för att man är nervös! GAAAAH! Jag hoppas bara att jag inte gör nåt sånt misstag på måndag.. jag hoppas hoppas hoppas att jag fixar körkortet! Det skulle vara så enormt skönt att få det gjort. Kommer hoppa och skutta hela vägen hem på måndag om jag klarar det :-)

Har pluggat bakdelen av mig på körkortteorin idag. Har gjort repetionerna 8 gånger (alltså 8x70 frågor). Nu får det bära eller brista för jag orkar inte plugga nå mer. Helt tom i huvudet så jag ska krypa ner under täcket nu, lägga mig och spela nåt på mobilen och bara vara. Nå mer än så orkar jag verkligen inte med kan jag lova.

Håll tummarna för mig imorgon, klockan 08.30 ska jag skriva!

Kram och godnatt på er

3 kommentarer:

  1. Lycka till i morgon och på måndag, se till och kirra kortet nu så man får se mer av dig i Uppland! :-)

    SvaraRadera
  2. Varför lägger du alltid upp samma gammla bilder för? Du påstår ju att du gillar att fota, borde du då inte ha mer "roliga" bilder att dela med dig av? För ska jag vara ärlig så känns din blogg ganska tråkig nu, speciellt när du skriver samma sak om och om igen typ hela tiden.

    SvaraRadera
  3. Tack Maria :) Ja förhoppningsvis blir det så!

    Anonym: Ja jag älskar att fotografera, men tiden räcker inte till så mycket som jag önskar att den gjorde, därför blir det mycket samma-lika.
    Samma sak blir därför bloggen ganska enformig just nu, för hela mitt liv består av i stort sett samma samma samma hela dagarna: körkortet, skola och träning utöver familjlivet.

    Tack för dina synpunkter :)

    SvaraRadera

Kommentarer