måndag 21 mars 2011

Gymmet?

Imorgon tänker jag starta dagen med en pw! Det blev aldrig någon nu på eftermiddagen. Har passat på att pussa och mysa med lilleman istället :-) Imorgon blir det kanske även gymmet med Kristina! Vi ska iaf gå dit och kolla läget lite, ta pulsen på stället och får se om man kanske ska börja gå där regelbundet? Det smidiga är ju att det ligger väldigt nära hemifrån, bara 200 meter så det är perfekt. Då kan man hinna med att köra ett pass när det passar som bäst helt enkelt.

Men viktigast av allt imorgon är att jag ska plugga! Imorgon blir det stenhårt hela dagen för jag har som plan att åka till skolan på onsdag och skriva sista provet. Åh vad skönt när man kan lägga komvux bakom sig (kommer dock sakna vuxenutbildningen i Sundsvall, otroligt bra lärare och har träffat många vänner där). Men det är dags att gå vidare nu. Man vill ju sträva frammåt så klart ;-)

Jag hoppas att ett brev ska dimpa ner i brevlådan i slutet av den här veckan så att jag kan starta min praktik den 1 april. 10 veckor kommer jag då spendera på Nivrenaskolan :-) Spännande!

Men nu är det dags att hoppa i "säng". Lilleman har stulit min säng så jag får nog lägga mig på soffan inatt, men det gör inget. Sover rätt gott på min soffa ;-)

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer