torsdag 10 mars 2011

Storstädning!

Här hemma är det kaos och stök. Jag avskyr att ha det så, vilket innebär att denna dag innebär storstädning här hemma. Dessutom är det härligt väder ute så jag tror jag och lilleman ska försöka komma ur våran feber-koma och ta oss lite frisk luft lite senare.

Igår klev man upp i ottan och for iväg till skolan för att sedan ta sig vidare till Härnesand och leka på halkbanan :-) Det var ju ruskigt kul! Hade även roliga "klasskamrater" med mig och våran lärare var jättebra och rolig så hela förmiddagen var toppen. När jag väl kom hem så kände jag febern, som legat och lurat, bröt ut ordentligt. Jag somnade på soffan ungefär samtidigt som Kevin gick och la sig. Sedan sov jag som en stock hela natten och idag när jag vaknade kände jag mig mycket piggare, tack och lov. Så tänkte ta vara på energin nu när man har det. Det slutar väl med att både jag och lilleman ligger däckade kl.7 ikväll.. men det återstår att se.


Sen vill jag passa på att säga "GRATTIS" till mig själv för idag har jag varit rökfri i 5 månader :-) Jag ska erkänna att vissa dagar (riktiga SKITDAGAR) har man varit lite sugen men har inte ens varit i närheten av att ta en cigg så jag är riktigt jävla stolt över mig själv rent ut sagt!
Jag snusar ju nu dock, Catch mini, så det är ju inte så mycket jämfört med att röka 15-20 cigg om dagen som jag faktiskt gjorde :-/ Dessutom lägger jag inte ens i närheten av lika mycket pengar på nikotin som jag gjorde förr. Från 49:-/paket (nästan dagligen) till en dosa snus för 28:- (en dosa räcker allt från 2-4 dagar). Så även om jag fortfarande har EN dålig vana att bli av med så är det så mycket bättre och jag är stolt över mig själv oavsett ;-)

Hoppas alla får en härlig torsdag och får njuta av den härliga solen där ute :-)

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer