onsdag 16 mars 2011

Slutuppgiften

Som slutuppgift i Information och layout B ska jag göra en tidning. Än så länge har jag bara gjort framsidan som ni ser ovan. Jag har inte riktigt bestämt vad tidningen ska heta än så "Barn & Hem" står bara där provisoriskt :-) Någon som har nåt bra tips? Det ska vara en tidning om just barn OCH hem, så det måste så klart framgå i namnet.

Nu ska jag strax göra mig i ordning för joggingtur/pw med Kristina. Det ska bli riktigt skönt att komma ut igen och jag "hoppas" på mer träningsvärk imorgon.

När jag kommit hem från träningsrundan blir det en skön dusch och sedan bänka sig framför tvn för att titta på Greys :-) Det ska bli kul! Efter det så blir det sängen.

Imorgon blir det att vara hemma och plugga hela dagen. Måste försöka hinna klart med de flesta uppgifterna snart för hela nästa vecka måste jag lägga mest tid på körkortsteorin eftersom jag skriver på fredag nästa vecka.

På fredag ska jag på möte ang. min praktik :-) Det ser jag fram emot, då får jag veta lite mer vad jag kommer få göra och hur vi ska lägga upp min praktikperiod. Kul ska det bli!

Hoppas alla har en härlig onsdagskväll.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer