onsdag 23 mars 2011

Fint!

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna på Shira när hon
bara är några veckor gammal. Lilla lörvpösen min, SÅ FIN!

Jag och Kristina var iväg till det lokala gymmet på förmiddagen. Killarna som startat det, Fredrik och Max, var väldigt trevliga och visade oss runt där inne. Gymmet var riktigt fräscht (öppnade förra sommaren) och det fanns många roliga maskiner och grejer att göra. Det enda jag blev lite besviken på var att sandsäcken hade ramlat ner från taket och jag som gärna vill börja boxas lite :-/ men men, förhoppningsvis har de fixat det snart :-)
Så nu är jag bra sugen på att börja gymma där! Man kanske skulle gå dit och ta sig ett pass innan veckan är slut? Funderar på om jag ska ta och testa ett par gånger innan jag bestämmer mig för att köpa gymkort. Bara så man vet att man verkligen kommer in i det innan man kastar ut en massa pengar som inte sen blir utnyttjade, det vill man ju inte!

Ikväll runt.19-tiden drar jag och Kristina ut på en pw igen :-) Det ska bli skönt! Har inte haft sällskap sedan i torsdags, det går så mycket lättare när man är två. Jag tror jag ska springa bort till tvättstugan nu och se om den är ledig och kasta in lite där för det är dåligt med rena strumpor just nu :-P

Ska även ställa mig och diska upp efter middagen så det är fixat. Idag åt vi plättar, Kevins beställning, och han åt 3 portioner! Jag undrar var han gör av allt.. själv åt jag en :-P haha.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer